YERLİ MALI HAFTASI KUTLU OLSUN!

Yerli Malı Haftası etkinlikleri kapsamında öğrencilerimizle birlikte Yerli Malı etkinliği düzenledik. Etkinliğe İlçe Kaymakam Vekili Sayın Taha Furkan Sönmezel ve İlçe Yazı İşleri Müdürü Sayın Dr. Nazmiye Ataseven katıldı. Öğrenci ve öğretmenlerimizle sohbet eden Sayın  Kaymakam Vekili Taha Furkan Sönmezel’e katılımları için teşekkür ederiz.

Etkinliğimizin sonunda Yazı İşleri Müdürümüz Sayın  Dr.Nazmiye Ataseven kariyer günleri kapsamında düzenlediğimiz etkinlik günlerine katılarak öğrencilerimizle söyleşi gerçekleştirdi. Söyleşi sırasında öğrencilerimize İlçe Kaymakamlık Teşkilatı hakkında genel bilgiler verdi. Kendi uzmanlık alanı olan  Moleküler Biyoloji ve Genetik konusuna da değinen Sayın Dr. Nazmiye Ataseven ‘e keyifli sohbeti için ve katılımı için teşekkür ederiz.

22-12-202322-12-202322-12-202322-12-2023

Yayın: 22.12.2023 - Güncelleme: 22.12.2023 09:02 - Görüntülenme: 43