Çamlıdere Çok Programlı Anadolu Lisesi

Adres
BEYLER MAH. DİKİLİTAŞ KÜME EVLERİ ÇOK PROGRAMLARI ANADOLU LISESI BLOK NO: 187 ÇAMLIDERE / ANKARA
Vizyon
Nitelikli araştırmalar yapan, kalite kültürünü içselleştirmiş, bilgi ve yetkinliklerini insanlık ve ülke yararına kullanan ve evrensel düzeyde fark yaratarak geleceğe yön veren yenilikçi okul olmaktır.
Misyon
Eleştirel düşünebilen ve çözüm odaklı, kişisel ve mesleki alanda kendini sürekli yenileyen, doğaya duyarlı, yaratıcı ve farklılıklara saygı gösteren bireyler yetiştirmeyi, Bilime ve sanata evrensel düzeyde katkı sağlayan, disiplinlerarası ve etik değerleri gözeten araştırmalar yapmayı, Sosyal sorumluluk bilinci ile dünya ve ülke sorunlarına duyarlı, kamu yararını gözeten ve bulunduğu bölgenin kalkınmasına-gelişmesine katkıda bulunan hizmetler sunmayı görev edinmiştir. Çağın ve geleceğin becerileriyle donanmış ve bu donanımı insanlık hayrına sarf edebilen bilime meraklı ve duyarlı, nitelikli, sevdalı, ahlaklı bireyler yetiştirmektir.
2021 YILI ANTALYA ULUSLAR ARASI YEMEK YARIŞMASINDAN 2. BRONZ MADALYA 1 4.´LÜK
08.50-16:35
Ulaşım
Okulumuz ilçe merkezine yürüme mesafesinde olup, ilçe içerisinde herhangi bir dolmuş minibüs hattı bulunmamaktadır.
2 KM
Okulun Sınav Başarı Durumu
2019-2020 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDA 6 KİŞİLİK ANADOLU LİSESİ SINIFIMIZDAN 4 ÖĞRENCİMİZİN 3´Ü 4 YILLIK 1´İ 2 YILLIK ÜNİVERSİTEYE YERLEŞTİRİLMİŞTİR.
OKUL TANITIM VE YÖNLENDİRME İÇİN OKUL İLETİŞİM TEL: 0312 736 17 60