Ara

Yerli Malı Haftası etkinlikleri kapsamında öğrencilerimizle birlikte Yerli Malı etkinliği düzenledik. Etkinliğe İlçe Kaymakam Vekili Sayın Taha Furkan Sönmezel ve İlçe Yazı İşleri Müdürü Sayın Dr. Nazmiye Ataseven katıldı. Öğrenci ve öğretmenlerimizle sohbet eden Sayın  Kaymakam Vekili Taha Furkan Sönmezel’e katılımları için teşekkür ederiz.

Etkinliğimizin sonunda Yazı İşleri Müdürümüz Sayın  Dr.Nazmiye Ataseven kariyer günleri kapsamında düzenlediğimiz etkinlik günlerine katılarak öğrencilerimizle söyleşi gerçekleştirdi. Söyleşi sırasında öğrencilerimize İlçe Kaymakamlık Teşkilatı hakkında genel bilgiler verdi. Kendi uzmanlık alanı olan  Moleküler Biyoloji ve Genetik konusuna da değinen Sayın Dr. Nazmiye Ataseven ‘e keyifli sohbeti için ve katılımı için teşekkür ederiz.

Ara

“Dilimizin Zenginlikleri Projesi” kapsamında aralık ayı faaliyeti olarak Mehmet Akif Ersoy’un  “Safahat” adlı eserini inceledik. İl genelinde düzenlenen "En İyi Cümle/Afiş" temalı yarışması için Safahat Sözlüğü'nü inceleyip öğrencilerimiz seçtikleri üç kelimeyle afişlerini hazırladılar.

Ara

Okumumuz Afete Hazırlık Kulübü tarafından öğrencilerimize  doğal  afetlerle ilgili bilgilendirme sunumu yapıldı. Sunum sırasında video gösterimlerine ve öğrencilerin de  katıldıkları çeşitli  uygulamalara yer verildi. Sunum için Afete Hazırlık Kulübü öğretmenimiz Hicran Polat’a teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuz öğrenci ve öğretmenleriyle birlikte  MTA Şehit Cuma Dağ Tabiat Müzesini ve MTA Enerji Parkı Müzesini ziyaret ettik. Öğrencilerimizin farkındalık düzeyini arttıran verimli bir gezi oldu. Gezinin organizasyonu için Okul Müdür Başyardımcımız   Ramazan Aydın’a  ve gezi boyunca öğrencilerimize eşlik eden öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ara

Ahilik Kulübü olarak ,kulüp öğrencilerimizle birlikte Aralık ayı pano çalışmamızı yaptık.Kulüp öğretmenimiz Seda Suğanlı’ya ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Kültür ve Edebiyat Kulübümüz okulumuz pansiyonunda kalan öğrencilerimiz için sinema etkinliği düzenledi. ‘Aybüke: Öğretmen Oldum Ben’ filmi izlendi. Etkinliği düzenleyen öğretmenimiz Kübra Altınbaş’a teşekkür ederiz.

Ara

Okul gazetemiz olan Aluç Gazetesi'nin Kasım sayısı yayında :)

Kas

Kariyer Günleri kapsamında düzenlediğimiz etkinliklerde bu hafta Ankara Veteriner Hekimler Odası Başkanı Ahmet BAYDIN ‘ı davet ettik.Heyeti Kazım Bahadır AKDOĞAN  ve Ece TUNCEL ile davetimize katılan Sayın Ahmet BAYDIN ve heyetinine teşekkür ederiz. Öğrencilerimiz için bilgilendirici bir söyleşi oldu.

Kas

Okulumuzda düzenlediğimiz Kariyer Günleri Etkinliklerine Çamlıdere Toplum Sağlığı Merkezi Müdürü Sayın   Dr. Mehmet KÖSEOĞLU ve ekibini davet ettik. Öğrencilerimiz için bilgilendirici ve keyifli bir sohbet oldu. Sayın Dr. Mehmet Köseoğlu ve ekibine teşekkür ederiz.

Kas

Belediye başkanımız Sayın Hazım Caner Can ‘a okul yolumuza yaptığı asfalt çalışması için teşekkür ederiz. Yapılan asfalt çalışması öğretmen ve öğrencilerimizin güvenliği için önem arz etmektedir.

Kas

11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü Kutlu Olsun!

Kas

Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 85.yılında Ata’mızı sevgi,saygı ve minnetle anıyoruz.

Kas

Okul gazetemiz olan Aluç Gazetesi'nin Ekim sayısı yayında :)

Ekm

Cumhuriyetimizin yıldönümünü kutladığımız bu günlerde, geleceğe büyük bir ümit, inanç ve gayretle yürümek azmi ve de kararlılığı dileğiyle. " 29 Ekim Cumhuriyet Bayramınız Kutlu Olsun"

“Benim naçiz vücudum, bir gün elbet toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti, ilelebet payidar kalacaktır.”

M.K. Atatürk

Ekm

“Okumayı sevmek hayattaki can sıkıcı saatleri güzel saatlerle değiştirmektir.”

Charles de Montesquieu

Yeni Kütüphanemiz ile eğitim hayatımıza devam ediyoruz . Her alanda eserlerle hizmetinize sunulmuştur.

Edebiyat

Coğrafya