ANKARA / ÇAMLIDERE - Çamlıdere Çok Programlı Anadolu Lisesi

Ekm

Okul Sporları Geleneksel Okçuluk yarışmasında erkek öğrenciler kategorisinden okulumuz 9/A sınıfı öğrencisi Ömer Talha Güler 2. ve kızl öğrenciler kategorisinde ise okulumuz 10/A sınıfı öğrencisi Emine Kocaman 3. olmuştur. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz!

Ekm

Ankara İlJandarma Komutanlığı Köpek Timini bugün okulumuzda misafir ettik. Veteriner Teknisyen Adayı öğrencilerimize köpek yetiştiriciliğiyle ilgili  uygulamalı eğitim veren Tim , programın sonunda öğrencilerimizle söyleşi yaparak öğrencilerimizin  merak ettiği sorularını cevapladı. Verdikleri değerli bilgiler için il Jandarma Köpek Timine ve destekleri için İlçe Jandarma Komutanımız Sayın Arda Deniz’e teşekkür ederiz .

Ekm

Okul gazetemiz olan Aluç Gazetesi'nin Eylül sayısı yayında :)

Eyl

Okullar ancak çevresiyle bütünleştiği ölçüde kıymet üretir.

Okulumuza kıymetli olduğunu hissettiren ve bize destek olan Çamlıdere Doğa Dostları Derneği'ne teşekkür ediyoruz.

Eyl

Ankara’nın Çamlıdere ilçesinde bulunan okulumuz, Ankara’nın bu alandaki ikinci okulu oldu. İlçemizin en önde gelen geçim kaynağı olan hayvan yetiştiriciliği alanında veteriner teknisyeni ünvanıyla mezun olacak olan öğrencilerimiz hem ilçemizin hem de ülkemizin önemli bir meslek grubuna katkı sağlayacaklardır.

Profesyonel, sağlıklı hayvan yetiştiriciliği ve hayvansal ürünler ülkemizin en önemli ihtiyaçlarından biridir. Kısa orta ve uzun vadede bu alanın eğitim boyutuyla da desteklenmesi çok önemlidir. Bu sebeple okulumuzun bu alanda önemli katkılar sunması için hem eğitim ortamlarının düzenlenmesi hem de alandaki çeşitli işletmelerle protokoller yapılarak eğitim ve çalışma fırsatlarının arttırılması için gayret ediyoruz.

Süreç sonunda vizyonumuz hayvan yetiştiriciliği ve sağlığı eğitimi alanında ülkemizin marka kurumlarından biri olmaktır. Öğrencilerimizin alanla ilgili vizyonlarının geliştirilmesi, ufuk sahibi, girişimci ve ahlaklı bireyler olarak yetişmeleri için çevre kurumlarla özellikle ilçe tarım müdürlüğümüzün katkıları ile projeler geliştiriyoruz.

Geleceğimiz için tarım ve hayvancılığın sağlıklı, sürdürülebilir ve doğal olarak devam etmesi çok önemlidir. Bu amaçla da bu alanda iyi  yetişmiş bireylere ihtiyaç vardır. Okulumuzun ülkemiz ve dünya için bu ihtiyacı karşılamaya katkı sağlaması temel gayemizdir.

Eyl

AHİLİK HAFTAMIZ KUTLU OLSUN!

Ahilik bizim için bir anı değil ülkemizin ve mesleki eğitimimizin temel taşıdır.

Ahilik Haftası çerçevesinde Çamlıdere Ulaştırma Hizmetleri ve Esnaf Odası Başkanı Sayın Mustafa Gürel’i ziyaret ettik. Kendisine misafirperverliğinden dolayı çok teşekkür ederiz.

Tem

Hayvan Yetiştiriciliği ve Sağlığı Alanımız Açılmıştır. LGS tercih süreci boyunca okulumuzu arayıp gerekli bilgilere ulaşabilirsiniz. Okul İrtibat Numarası:0(312)7531760

Okulumuz Sıfır Atık belgesi almıştır